Sunday, April 3, 2011

...and I just wanted one pair of shoes...

Optimista sam.Po prirodi.Uvek.Pa i onda kad sam optimistično verovala da ću iz Rima doneti samo jedan par dobrih cipela.Obećala sam sebi da ću se sa putovanja vraćati samo sa onim stvarima koje nemaju kod nas...da ću najpre uživati u čulnim zadovoljstvima, a sebe i druge čašćavati autentičnim sitnicama. I ispunila sam obećanje....donekle:)
Od sedam dana, koliko sam uživala u ovom gradu, samo jedan sam posvetila shoppingu...ali za "nemoguće je spakovati se" i to je više nego dovoljno:) Kad smo već kod toga, odmah da vam kežem...nikada ne gubite iz vida organičavajuću činjenicu da vam je prljag u avionu limitiran!Ako se ipak zaboravite (nije potrebno da kažem kao ja na primer) evo i par saveta: na sebe oblačite što je više moguće...i naravno najkabastije stvari!Iako je u ručnom prtljagu dozvoljen samo jedan komad (bar što se Wizz Air-a tiče), kese se ne broje, pa se potrudite da u njih spakujete sve što možete!E tako....a sada da istresem ja svoje kese:)


Via Cola di Rienzo jedna je od najpoznatijih shopping ulica u Rimu....ja sam uvek naopaka,pa mi je puno draža bila Via del Corso, kao i mnoštvo malih ulica koje vode ka Piazza di Spagna...u jednoj takvoj nabasala sam na Kiko di Milano, make up brend za svačiji džep...dobar dizajn, ogorman izbor i sjajan kvalitet...nisam zaboravila ni MAC...već tradicionalno iz svakog grada donosim bar po jednu njihovu senku...ovoga puta nezamenljiva i neophodna "crna da crnja ne mož biti"


Ako prolazite pored Panteona svratite u Kelokuru...


Čik reci ne!


I na kraju ONE....englezi bi rekli "my cup of tea"....ja bih rekla "my pair of shoes"...najudobnija štikla koju sam ikada obula...God bless Italians!


Arrivederci!Ci vediamo presto!;)

7 comments:

  1. the shoes are amazing!
    Flora x
    http://notanotherrainysunday.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Wow! Sve mi se svijda! :D Mozda zato sto znam da je kupljeno u Rimu (najvise volim shopping van zemlje XD) ali stvarno je sve super!
    Sve torbe, bez pantalone, sive baletanke i ovaj bros (ako je to bros) :)))

    P.S. Bila sam ubedjena da te pratim, medjutim malopre videh da me nema medju tvojim citaocima :/
    Uglavnom - ispravljeno! :D ;)

    ReplyDelete
  3. super su ti ove pantalone!i drago mi je da zbog iste pasmine! :)

    ReplyDelete
  4. Cipele su WOW, a i baletankice!!!
    pratim:)

    ReplyDelete
  5. Hvala svima puno!:)
    Pratim i ja vas redovno i gomilu zanimljivih stvari vidim i pročitam svakoga dana:)Družimo se!mig,mig

    ReplyDelete
  6. jaooooo crne cipke su vrhhhhh, umesto crvenog djona roziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nista lepse nisam skoro videla

    ReplyDelete
  7. Cipele su pun pogodak, pratim te!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete